Win zondagkaarten voor WiSH Outdoor

REGIO – We gevent drie keer twee zondagtickets weg voor WiSH Outdoor in Beek en Donk. Wil je gratis kans maken op twee kaarten, stuur dan het antwoord op de volgende vraag voor vrijdagmiddag 23 juli door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl (vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden):’Broederliefde heeft afgelopen april in een voetbalstadion opgetreden. Van welke club?’

De line-up voor WiSH Outdoor, met meer dan 150 acts, is compleet. Naast de Swedish House Mafia superster Steve Angello, staan o.a. Showtek, Gunz for Hire, Laidback Luke, Headhunterz, De Jeugd van Tegenwoordig en Ummet Ozcan op het Brabantse festival.

Het populaire cross-over Electronic Dance Music (EDM) festival, dat de afgelopen zes (!) edities op rij uitverkocht raakte, staat bekend om zijn indrukwekkende podia en gevarieerde programmering. Zo biedt het festival gedurende drie dagen een breed programma aan podia en muziekstijlen, waarvan hardstyle, techno, house, pop en rock slechts enkele voorbeelden zijn. In navolging van de bekendmaking van verschillende artiesten gedurende de afgelopen weken, presenteert het festival nu zijn complete line-up.

De Nederlandse editie van WiSH Outdoor vindt plaats op 30 juni, 1 juli en 2 juli in Beek en Donk in Noord-Brabant. Kaarten zijn te koop via de website http://www.wishoutdoor.com.