Erik en Rob van Laarhoven Ondernemer van het jaar

ROSMALEN Erik en Rob van Laarhoven van Sanitairwinkel.nl zijn op 7 juli verkozen tot Rosmalens Ondernemer van het Jaar. Dat gebeurde bij het Rosmalens OndernemersContact (ROC)

Voorzitter Joost Wasser lichtte de redenen voor hun verkiezing toe. “Gestart in 2007 hebben zij in 10 jaar tijd een mooi en toonaangevend bedrijf neergezet. Sanitairwinkel.nl onderscheidt zich met webshops in Nederland, België en Frankrijk en een aantal showrooms van menig ander.
Het is niet zonder reden dat zij al jaren meedoen in de FD-Gazelle ranking. Daarnaast zijn het gewoon gezellige en enthousiaste leden van het Rosmalens Ondernemers Contact.”
Joost Wasser overhandigde hen de bij de verkiezing behorende cheque van € 500,- voor een door hen aan te wijzen goed doel in Rosmalen.
Van Peter Vos, de winnaar van vorig jaar, ontvingen Rob en Erik van Laarhoven, de bij de verkiezing horende wisselbokaal.

Rosmalense Ondernemersvereniging ROC behartigt de belangen van ondernemers in Rosmalen. De vereniging kent meer dan 100 leden en is daarnaast een ontmoetingspunt, waar ondernemers elkaar keren kennen, ideeën uitwisselen en kennis opdoen. Bent u ondernemer in Rosmalen en wilt u kennis maken met andere ondernemers, neem dan een kijkje op de website en bezoek een van de events. Www.roc-ov.nl of volg het ROC op Facebook.

Foto's:


0