ROS Kabelkrant en Rosbode bij de Vierdaagse

NIJMEGEN- Evenals voorgaande jaren brengen ook dit jaar fotografen van ROS Kabelkrant en weekblad de ROSBODE het grootste meerdaagse wandelgebeuren van de wereld in beeld. Corrianne Schijvens – van Hassel neemt op dinsdag weer haar vaste plaats in op de tribune bij de finish, terwijl Ted van der Loo tijdens zijn 12e Vierdaagse al lopende sfeerfoto’s maakt die elke dag vanaf 20.00 uur te zien zullen zijn op de Kabelkrant. Ook is in de week na de Vierdaagse een verslag en de nodige foto’s te zien zijn in de weekbladen De Rosbode en De BRUG.

Tekst Ted van der Loo
Foto Johan van den Berg

Op de laatste dag, vrijdag 21 juli, komen Wim Poels en Jan van de Vossenberg van Jan & Jan Media, uitgever van de Rosbode/de Streekwijzer van De Brug de deelnemers aanmoedigen en staan tussen 5.45 uur en 10.30 uur met camera en een kleine traktatie voor de wandelaars paraat in de haakse bocht op de Staddijk bij boerderij De Weezenhof, het punt waar de wandelaars Nijmegen uitlopen richting het viaduct over de A73.

Voor de 101ste Vierdaagse Nijmegen hadden 50.403 mensen ingeschreven en van hen hadden er 38.882 direct recht op een startbewijs. Met de vooraf ingestelde inschrijflimiet van 47.000 werden er op vrijdag 7 april j.l. 8.118 resterende startbewijzen verloot en kregen 3.403 mensen het bericht kregen dat ze helaas waren uitgeloot.

Foto's:


0