40ste KOMfestival en bloemen voor ‘de suikerspin’

ROSBODE – Mede dankzij de ondernemers van het eerste uur, Jan van Hassel, Kees de Graaf en Michel van de Oetelaar en nadien Hans van Herpen en Willy de Hollander die hun werk hebben voortgezet, hebben uiteindelijk de drie-eenheid Ronald Moonen, Hans van Herpen en Richard Glaudemans de veertig jaar vol kunnen maken en hebben zij onder de vlag van Beleef Rosmalen een fantastisch KOM Festival 2017 op de kaart gezet.

Markt, entertainment, horeca, attracties, muziek, heel veel optredens van een diversiteit aan verenigingen, dat alles met volle straten en terrassen waar genoten werd onder een heerlijk herfstzonnetje op zondag 10 september, zorgden voor een geweldige sfeer, ja dat was KOM festival Rosmalen 2017 ten voeten uit.

De man van de suikerspin

Tijdens deze 40e editie was er ook een officieel momentje want de organisatie was niet vergeten dat één van hun vaste deelnemers aan het KOM Festival al zo veel jaar aanwezig is, dat de man zelf de tel ook was kwijtgeraakt, maar dat zal zo rond de 35 jaar liggen. Een reden om de goede man even een hulde te brengen. Het betrof ‘de man van de suikerspin’ en zo stond Richard Glaudemans namens de organisatie, met in zijn kielzog de altijd aanwezige wethouder Jos van Son, klaar met een prachtige bos bloemen.
De fotograaf was er als de kippen bij om dit heugelijke feit vast te leggen. Geheel overdonderd nam de ‘jubilaris’ de bloemen in ontvangst en als tegenprestatie mocht Jos van Son een heerlijke suikerspin in ontvangst nemen.

Foto's:


0