Marvilde – Heeswijk 3-1

HEESWIJK – Met Joep van Grinsven als vervanger voor de geblesseerde Arjen Haast begon Heeswijk aan het tweede bekerduel in Veldhoven tegen Marvilde. De wedstrijd eindigde in een nederlaag: 3-1.

Het thuisteam was in de eerste helft op alle fronten sterker op het stroeve kunstgrasveld. Aan de bal wist de thuisploeg steeds de vrije man te vinden en verdedigend stonden de Veldhovenaren goed. Na een half uur leverde het veldoverwicht ook een doelpunt op toen Danny Das na matig uitverdedigen raak wist te schieten. Niet veel later was diezelfde Das ook verantwoordelijk voor de 2-0, toen zijn schot via een Heeswijks been over doelman Niek van Zutphen in het net vloog.

Na de pauze stond Heeswijk beter, waardoor de wedstrijd meer in evenwicht was. De gastheren bleven echter gevaarlijker en vanuit een makkelijk gegeven penalty bracht Murtaza Nawibi de stand op 3-0. In de slotminuut bracht Wouter van Dijke, met hulp van keeper Jeroen Keeris, de score op 3-1 waarna scheidsrechter Verhaag direct voor het einde floot.
Een matige wedstrijd van de Heeswijkers, maar volgende week kunnen de blauw-witten zich bij een zege op het bezoekende Veritas alsnog plaatsen voor de volgende bekerronde.

Foto's:


0