Tennisclinic voor het hele gezin bij DTV de Donkelaar

 

 

DEN DUNGEN – Tennisvereniging de Donkelaar uit Den Dungen opent op zondag 24 september weer haar deuren voor niet-tennissers. Op deze dag organiseert de vereniging op haar tennispark van 10.00 uur tot 12.30 uur een tennisclinic om niet-tennissers kennis te laten maken met de tennissport en met haar gezellige vereniging. Zo wil de club mensen laten ervaren hoe leuk tennis is. Bovendien zijn nieuwe leden altijd van harte welkom.

De clinic is bedoeld voor iedereen, jong en oud, voor diegene die nog nooit of nauwelijks een racket heeft vastgehouden en die graag eens kennis wil maken met de tennissport of die misschien weer wil beginnen met tennis.

Er zijn 2 clinics: van 10.00 uur tot 11.00 uur is de jeugd (basisschool) van harte welkom op de baan, vanaf 11.00 uur tot 12.30 uur de senioren en de oudere jeugd.

Onder begeleiding van vaste trainers van De Donkelaar worden een aantal oefeningen en spelletjes en gedaan, zodat op verschillende manieren kennis kan worden gemaakt met tennis.

Bovendien biedt DTV de Donkelaar iedereen als vervolg op de clinic nog 4 extra proeflessen aan tegen een gereduceerd tarief. Voor slechts €20,00 Euro per persoon kan men deelnemen aan 4 tennislessen. Meer informatie hierover ontvangt men tijdens de clinic. Junioren die na de proeflessen besluiten lid te worden en zich inschrijven voor reguliere lessen ontvangen een gratis racket!

Aanmelden kan door een email te sturen aan TC@dedonkelaar.nl o.v.v.: naam, leeftijd, emailadres en telefoonnummer.

Foto's:


0