Bibberen en beven met Het Griezelkabinet

BERLICUM – Wie niet bang is voor heksen, spoken, vreemde schepsels en andere duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen kan lekker genieten van de griezelige muziektheatervoorstelling Het Griezelkabinet. De voorstelling speelt op zondag 5 november in Den Durpsherd in Berlicum en is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar.

Zwavelzuur

De familie Zwavelzuur, drie plaaggeesten die uit de boekenkast zijn gekropen, vindt het heerlijk om mensen bang te maken. Maar Bart-Jan is nergens bang voor, zegt hij. De griezelfamilie voelt zich uitgedaagd en heeft het op hem gemunt. Ze zijn vast beraden hun ‘nieuwe prooi’ de stuipen op het lijf te jagen. Maar of het ze zal lukken is nog de vraag. Hij laat zich namelijk niet zo snel kisten…

Griezelen voor beginners…

Het publiek wordt in de foyer alvast klaargestoomd met opdrachten voordat ze de zaal in gaan. Bloed drinken als een vampier en graaien in de glibberige voelbakken.

De voorstelling “Het Griezelkabinet” op zondag 5 november begint om 14.30u. Kaartjes reserveert u á 9,50 euro via www.durpsherd.nl.

Foto's:


0