Concertweekeinde Gimmese-Smart

GEMONDE – Smartlappenkoor Gimmese Smart uit Gemonde zorgt al een dozijn jaar lang voor avonden met plezier en zang. Jaarlijks is er een concertweekend waarbij er maar liefst twee avonden met veel plezier vocaal uitgepakt wordt voor iedereen. Dit jaar staat dit te gebeuren op vrijdag 24 en zaterdag 25 november om 20.00 uur in Zaal De Schuif in genoemde plaats.

Gimmese Smart staat garant voor feest, plezier en een avondje uit waarop iedereen kan genieten en lekker meezingen. De avond wordt weer op een ludieke manier aangekondigd en de band “Gestel-United” maakt het optreden muzikaal compleet.

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro, daarbij inbegrepen een kop koffie/thee met iets lekkers, en een lot voor de loterij later op de avond.Kaartjes zijn vanaf donderdag 19 oktober te verkrijgen bij: Café-Zaal “De Schuif” Gemonde, b Benzinepomp Bart Schellekens Gemonde. IJzerwaren Willie Schellekens Gemonde.“DE Readshop” Sint-Michielsgestel.

Voor verdere informatie kunt U contact opnemen met: Kees van den Bosch, tel.0735515430 of 0648365566, email: k_vdbosch@hotmail.com

Foto's:


M