Ela Mondronja weer 1e

ROSMALEN Zes meiden van Kyokushinkai karate Vereniging Tomoe Dojo (Den Bosch/Rosmalen) namen zaterdag deel aan het Matchmaking toernooi van Budokai Vleesenbeek in Dordrecht. De meiden vechten, weliswaar goed in de beschermers, full-contact karate. Geen tikkertje! Bij een match-making voor de jeugd vecht je maar tegen 1 tegenstander: Iemand van dezelfde leeftijd, gewicht en wedstrijdervaring als jijzelf. Maar dan wel 2x 1,5 minuut.
Ela Mondronja uit Den Bosch vocht zich zaterdag zonder problemen naar de overwinning. Bij gebrek aan een passende tegenstander deed ze er “even” een tweede partij bij, een tegenstander 20 cm. groter en 10 kilo zwaarder en ook daar kwam ze zonder kleerscheuren prima doorheen. Vanavond gewoon weer trainen in Den Bosch. Ook haar Rosmalense mede karateka’s deden het goed. Elise Schuurmans, Anysa Anrar en Chloe Roos ging na goed gevochten partijen ook met een beker naar huis! Elise van Nistelrooij en Sera Vullers vochten voor wat ze waard waren, maar moesten dit keer met een medaille genoegen nemen.
Maar waar blijven die jongens nou? Check tomoe-dojo.com! “

Foto's:


0