Jubileumconcert ExpresZo

GEFFEN – Het popkoor ExpresZo bestaat 15 jaar en dat wil het graag laten horen. Daarom geven de leden een concert in de thuisbasis van het koor, namelijk de Koppellinck in Geffen op zondag 19 november om 15.00 uur. Dit concert wordt een mix van repertoire uit de afgelopen 15 jaar en natuurlijk zijn er ook weer nieuwe nummers te beluisteren. Het koor wordt begeleid door een combo onder leiding van Jan van Krey. Naast het combo begeleidt Rianca van Erp het koor op piano, wat gecombineerd gaat worden met staging.

Het popkoor ExpresZo zingt meerstemmig en staat bekend om zijn mooie sound. Tijdens het concert treedt zangeres Eefje Thomassen op. Zij speelde de hoofdrol in de musical Maria Magdalena in 2006. Eefje is een zangeres die heeft deelgenomen aan het TV-programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’. Voor Eefje een weerzien met Geffen en voor het koor een leuke herinnering aan een heel mooi muzikaal project in de kerk van Geffen. Om het programma helemaal rond te maken treedt er nog een dansgroep op. Kaartverkoop vind plaats via lokale winkels, berichten hierover volgen.

Foto's:


0