Traditionele Motorendag op De Binckhorst

ROSMALEN – Bewoners van De Binckhorst in Rosmalen, onderdeel van zorgorganisatie Cello, konden zondag 8 oktober genieten van motoren, in de breedste zin van het woord. Door er zelf achterop te gaan, al dat prachtigs te bewonderen, of simpelweg te genieten van het stoere geluid en de gezelligheid.

Motorclub Maasdonk was de drijvende kracht, samen met de vrijetijdsmedewerkers van Cello. Er sloten ook veel andere motorrijders aan om deze traditionele middag tot een succes te maken. Uiteraard was er muziek: DJ Toney M zorgt voor een swingende sound. Er konden huifkarritten gemaakt worden, gesponsord door fa. Bert van de Burght. Suikerspinnen werden aangeboden door de firma Van de Leest Infra. Broodjes hamburger werden gesponsord door de lokale Albert Heijn. Firma Spie, Voets bedrijfskleding en de Boerencamping van Frans van Dinther deden een financiƫle bijdrage voor het welslagen van de middag.

Foto's:


0