13 november 2017

Concert ExpresZo in kader van 15 jarig bestaan

GEFFEN – Het popkoor ExpresZo bestaat 15 jaar en dat willen ze graag laten horen. Daarom geven ze een concert in de thuisbasis van het koor, namelijk de Koppellinck in Geffen op zondag 19 november 2017 en wel om 15.00 uur in de middag. Het concert geeft een overzicht van het repertoire van de afgelopen 15 jaar wat onder leiding van 4 dirigenten is ingestudeerd.

De concerten van ExpresZo zijn in het de laatste twee jaren ontwikkeld naar een attractief luister- en schouwspel. Door de uitnodiging van professionele zangers, muzikanten of dansers tilt ExpresZo hun concerten naar een hoger niveau. Voor elke zanger is dit concert een uitgelezen kans om kennis te maken met ons koor waar plezier in het zingen voorop staat. Door 4 stemmige koorstukken wordt er a capella en met piano begeleiding mooie muziek gemaakt. De koorsound van ExpresZo is mooi en daar is door audities hard aan gewerkt. Dat betekent niet dat er geen koorleden bij zouden kunnen, er is behoefte aan uitbreiding bij de mannen. De dirigent en het bestuur bewaken de balans in de stemgroepen.

Zang en dans

Het koor wordt tijdens het concert begeleid door een combo onder leiding van Jan van Krey. Naast het combo begeleid Rianca van Erp het koor op piano, wat gecombineerd gaat worden met staging, zodat het publiek echt verwend wordt. Tijdens het concert treedt zangeres Eefje Thomassen op, Eefje speelde de hoofdrol in de musical Maria Magdalena in 2006. Naast Eefje treden drie Portugese danseressen op. De Portugese danseressen brengen een dans op Portugese muziek wat bekend staat als Fado muziek.
Kaartverkoop via AH Nuland en Bosch van Erp in Geffen of via de website van concertcommissie@expreszo-maasdonk.nl Kaarten via de website worden aan de ingang van de zaal klaar gelegd en kosten 6 euro.

Foto's:


0