Mooie resultaten Rapid Rosmalen op masters

’s-HERTOGENBOSCH – De beste 25 DynamicTennis spelers uit Nederland kwamen op zaterdag 12 november naar sporthal De Schutskamp in ‘s-Hertogenbosch om te strijden om de landelijke master-titels 2017. Dat gebeurde in drie klassen, oplopend in zwaarte C, B en A. Deze jaarlijkse wedstrijd werd georganiseerd door DynamicTennis Vereniging Rapid Rosmalen.

Ook in deze wedstrijd liet Rapid Rosmalen weer zien tot de absolute top van de DynamicTenniswereld in Nederland te behoren. In de A-klasse viel Rapid-speler Danny Willems net buiten de prijzen met een fraaie vierde plaats. De winnaar was hier, net als vorig jaar, Tom Maassen uit Maasbree. Hij versloeg in drie sets Paul Sommers uit Langenboom. Maassen wist in de derde set een achterstand van 20-14 toch om te zetten in winst met een score van 20-22.

Junior masters

Eerder dit jaar speelden Daan van den Heuvel en Jeroen Pennings (beiden van Rapid) tijdens de junior masters de finale in de junior A-klasse. De Rapid-spelers verrasten de sporthal door in deze wedstrijd de finale in de B-klasse voor hun rekening te nemen. Won Daan de titel bij de junior masters, nu was het de beurt aan Jeroen (zie de foto) om het goud in de wacht slepen.
Nadat alle uitslagen binnen waren mocht Rapid ook nog de verenigingsprijs in de wacht te slepen. Met gepaste trots kon Rapid dan ook terugblikken op een prima georganiseerde wedstrijd met mooie resultaten voor de eigen spelers.

Iedereen kan kennis maken met deze attractieve en flitsende sport op de zaterdagochtenden tussen 10.00 en 12.00 uur in het Sportiom. Zie ook: www.dtvrr.nl.

Foto: Jeroen Pennings

Foto's:


0