Tim Goossens veelvraat

DEN DUNGEN – Tim Goossens uit Den Dungen heeft een super seizoen gereden op zijn BMX. De rijder die uitkomt voor The Whoopers uit Berlicum heeft dit jaar in de Benelux alles gewonnen wat er te winnen viel. Zo heeft hij de kampioenschappen Zuid gewonnen, werd hij eerste in de landelijke topcompetitie en won hij de 3 Nations-cup. Een competitie tussen Nederland, België en Duitsland.

Eerder dit jaar wist hij ook al voor de eerste keer het Nederlands Kampioenschap te winnen in de sterk bezette categorie van 14 jaar. Tim is toen hij vier jaar was begonnen met BMX bij The Whoopers. Het was al snel duidelijk dat hij behendig was met de BMX, een sport waar techniek en kracht het verschil maken. Nu hij meer kracht heeft gekregen laat hij zijn generatie genoten kansloos in de finales. Voor komend jaar gaat Tim proberen zijn prestatie van het afgelopen jaar te herhalen.

Foto's:


0