Wisseling van de wacht bij verkoop tweedehands fietsen Loosbroek

LOOSBROEK – In Loosbroek zijn prachtige tweedehandsfietsen heel voordelig te koop. Dat is al jaren een bekend fenomeen in de hele regio. Precies tien jaar kon je daarvoor terecht bij de familie Martien en Jo Roefs-van de Ven, aan de Dorpsstraat 94. De fietsenwerkgroep repareerde daar de aangeleverde fietsen. Martien verkocht de fietsen aan klanten aan de deur, en Jo zorgde ervoor dat de fietsen via Marktplaats aan een nieuwe eigenaar kwamen. Dit hele proces liep altijd als een zonnetje.

Jo en Martien gaan stoppen met de verkoop van de tweedehandsfietsen; voor Martien gaat op zijn 82-ste de leeftijd tellen. Beiden benadrukken dat het ‘een heel leuk bedrijf was, en dat ze er geweldig van genoten hebben, en nog steeds’. Martien en Jo hebben ruim 1500 fietsen verkocht. De opbrengst hiervan is een belangrijke inkomstenbron voor het onderhoud van de Loosbroekse kerk, pastorie en parochietuin. De Loosbroekse geloofsgemeenschap is hen heel veel dank verschuldigd voor het vakmanschap, de inzet en de samen met de fietsenwerkgroep verzamelde financiën.
Gelukkig is er vanaf 1 december een alternatief adres gevonden. De nieuwe reparatieplaats is bij de familie Jolan Donkers. De verkoop gaat gebeuren bij Bert van Erp, Dorpsstraat 1 in Loosbroek. Marietje van Pinxteren en Bert van Erp zijn de verkopers, ondersteund door Martien Kanters als het zo uitkomt.

Contact

Dus wilt u vanaf 1 december a.s. bij de parochie een tweedehands fiets kopen, dan graag contact opnemen met:
Marietje van Pinxteren, Dorpsstraat 7, Loosbroek – 0413 229 502 of 06 55 93 22 52 mhpinxteren@gmail.com. Ook Bert van Erp op Dorpsstraat 1, Loosbroek is daarvoor bereikbaar via 0413 229359.
Behalve kopen kunt u ook geschikte/ beschikbare fietsen meebrengen/afleveren op Dorpsstraat 1 !
Foto oude en nieuwe werkgroep fietsen tesamen vlnr :

De fietswerkgroep. Vooraan Martien Kanters, Nico van Zutphen en Jo Roefs – vd Ven, achteraan Jan vd velden, Bert van Erp,, Jo Lunenburg, Marinus v Helvoort en Martien Roefs. Niet aanwezig Marietje v Pinxteren en Michel Roefs

Foto's:


0