23 december 2017

Ondernemer van het Jaar 2017 in Geffen

GEFFEN – De ‘Ondernemer van het Jaar’ is een prachtige titel, die iedere Geffense ondernemer graag een keer toegekend wil krijgen. De prijs moet voor en door ondernemers tot stand dient te komen. De leden kunnen via het nominatieformulier aangeven wie er volgens hun ‘Ondernemer van het Jaar 2017’ moet worden. Tijdens het Ondernemersevent op vrijdag 2 februari 2018 zal de winnaar bekend worden gemaakt.

De drie genomineerden voor de ‘Ondernemer van het Jaar 2017:

Van Schijndel Bouwgroep

In de verre omgeving staat Van Schijndel Bouwgroep bekend als innovatief en flexibel bedrijf, dat de kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze ondernemersfamilie staat midden in de Geffense samenleving en is dan ook maatschappelijk zeer betrokken. Van Schijndel Bouwgroep heeft een jarenlange goede staat van dienst en staat bekend als een écht leerbedrijf met een actief personeelsbeleid.

Café Zaal ’t Haasje

Het café en de zaal van ’t Haasje zijn een begrip in Geffen. Al jarenlang is ’t Haasje niet alleen een betrokken partner voor het verenigingsleven, maar ook de thuishaven van veel verschillende verenigingen. De actieve ondernemers Erny en Anja zijn graag betrokken bij diverse evenementen in het dorp en weten met een creatief en vernieuwend concept zeker ook de jonge generatie aan zich te binden.

Triple A Administratie

Als mede initiatiefnemer is Dim van de Put de afgelopen jaren de belangrijkste schakel geweest in de ontwikkeling van De Florijn, dat inmiddels een mooie beeldbepalende factor heeft in de Geffense dorpskern. Met Triple A Administratie bewijst hij zijn kwaliteiten als betrouwbare partner. Hij is toekomstgericht, toont visie en is bovendien maatschappelijk zeer betrokken bij diverse verenigingen zoals Muziekvereniging WIK, AED Beheer en Evenementenstichting Geffen.

Foto: van Wanrooij, bouw en ontwikkeling, ondernemer van het jaar 2016

Foto's:


v_