16 januari 2018

Mevr. van Heck trapt af voor maandelijkse Live music bij Kerkzicht

 

NULAND – Bij Kerkzicht in Nuland is er vanaf 10 maart elke tweede zondag van de maand live muziek in het café. De aftrap wordt verzorgd door mevr. van Heck.

Deze band heeft in korte tijd naam en faam opgebouwd, en is een graag geziene gast op diverse festivals en evenementen. Een optreden van deze band moet je gewoon ondergaan: lekkere muziek, rock-/soul-/bluescovers in een eigen mevr. van Heck jasje. In drie woorden: feest, feest, feest.
Mevr van Hek staat in 2018 weer op de markt tijdens Koningsdag, op de zondag op jazz in Duketown, Boxtel festival en er is zelfs een toer in Frankrijk gepland. En 10 maart dus bij Kerkzicht.
De band bestaat uit een aantal leden van de wereldberoemde band Checkpoint Charlie te weten: Huub van Heck (gitaar), Paul van Heck (bas), Eric van Heck (drums), Hayk van Heck (keyboard/Hammond) Sander van Heck (zang en entertainment), Harrie van Heck (Sax), Paul van Heck (trombone/zang), Sjoerd van Heck (trompet) en Jan (de slager) van Heck (trompet/zang). Een grote familie dus. Geen wonder dat moeder Van Heck bij de geboorte van haar totaal niet-gelijkende tweeling geen andere naam dan Paul kon verzinnen.
De inloop is vanaf 15.00 uur, rond 16.00 uur begint de band te spelen. De entree is gratis. Hou voor de volgende edities de Facebookpagina van Kerkzicht en de Rosbode/Streekwijzer in de gaten. Het café haalt de komende tijd verassende bands naar Nuland.