02 januari 2018

Witte Ruysheuvelcross Oss

OSS – De Witte Ruysheuvelcross in Oss is de vierde wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie (GPCC). De door AV Oss ’78 georganiseerde wedstrijd wordt gehouden op zondag 14 januari. Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen: leeftijd of ervaring spelen geen rol.

Er is keuze tussen een korte afstand (circa 5 km) en een lange (circa 10 km). Voor de jongere crossfanaten is er een jeugdcross over verschillende afstanden. De 5 en de 10 kilometer starten om 10.00 uur. Junioren A starten om 10.00 uur, junioren B, C en D gaan om 11.00 uur van start en de pupillen starten om 11.30 uur.

Inschrijven

Voorinschrijven voor de wedstrijd is niet nodig. Tot een kwartier voor aanvang kan in het clubhuis van de Motorclub Oss aan de Aengelbertlaan in Oss worden ingeschreven. De kosten voor deelname bedragen zowel voor de korte als de lange cross: 5 euro per wedstrijd. De jeugdige crossers betalen 3 euro.
De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de A.V. Oss ’78 Crosscompetitie worden gepubliceerd op www.avoss78.nl.
De volgende GPCC-crossen van dit seizoen zijn: op zaterdag 27 januari de Lithse Ham CRoos en op zondag 25 februari is de Rusheuvelcross. Alle informatie over de Geert Peters Crosscompetitie 2016-2017 is te vinden in de flyer op www.avoss78.nl.

Foto's:


0