Gouwe Sjarretel voor Luuk Moseman

BOKKENDONK – Luuk Moseman is maandag onderscheiden met D’n Gouwe Sjarretel. Met een smoesje werd hij naar De Huif gelokt om daar nietsvermoedend verrast te worden.

Luuk ontving zijn onderscheiding voor zijn grote betrokkenheid binnen het Bokkendonkse. Zo is hij muzikant bij de Boomstemkes, drijvende kracht achter de Jeugdhofkapel en tot voor kort penningmeester van het bestuur van de Fidderaosie. Ook buiten carnaval om is hij erg actief binnen scouting en de gemeenteraad. Hij is niet voor niets in 2013 uitgeroepen tot Jonge Vrijwilliger van de Gemeente Sint-Michielsgestel.
Zoals elk jaar is carnavalsmaandag dé dag voor C.V. De Sjarrels. Als de grootste carnavalsclub van Bokkendonk organiseerde zij dit jaar voor de tweede maal het “Bokkendonkse Bier en Bitterballen Bingo”, als opvolger van de “Sjarreldwarrel”. Het altijd drukbezochte programma in Stamkroeg De Huif, trok dit jaar ook veel bezoekers. Zelfs buitendorpse clubs kwamen een bezoekje brengen. D’n Gouwe Sjarretel werd aan het eind uitgereikt.

Foto's:


0