High Tea voor Zonnebloemgasten

DEN DUNGEN – De Zonnebloem afdeling Den Dungen had zich ook aangemeld om in het kader van NLDoet mensen afgelopen zaterdag de gelegenheid te geven om eens mee te draaien tijdens een activiteit. Zes aanmeldingen van enthousiasten dames om afgelopen zaterdag mee te helpen tijdens een High Tea kwamen er binnen. Apart was het om te merken dat niemand uit het dorp zelf komt, maar juist uit omliggende gemeenten.

De voorbereidende commissie had alle inkopen gedaan en op zaterdagmorgen konden de etagères leuk opgesierd worden voordat de gasten binnenkwamen. Rond twaalf uur was de zaal goed gevuld met 32 Zonnebloemgasten. Eerst werd er een lekkere aspergesoep opgediend, gevolgd door een pasteitje. Daarna de etagères met lekkernijen zoals zalm wraps, sandwiches, gevulde eieren en paasbrood. Ieder genoot ervan. Om daarna even te ontspannen zorgde het duo ‘Nie te houwe’ voor een vrolijke noot met lekker in het gehoor liggende liedjes, waarbij je niet stil kon blijven zitten.
Huub en Toine kregen de handen op en elkaar.
Daarna kwamen de etagères weer op tafel, maar nu gevuld met lekkere zoetigheden. Hiervan werd ook lekker gesnoept.

Foto's:


0