27 maart 2018

Internationaal Lenteconcert Pompzwengels

GEFFEN – Blaaskapel De Pompzwengels geeft op zondag 8 april voor de tweede keer een internationaal Lenteconcert. Zij heeft voor dit concert twee Belgische kapellen uitgenodigd. De Pompzwengels opent de middag, waarna Die Original Dorfmusikanten uit Pittem, een plaats uit West-Vlaanderen tussen Gent en Brugge het programma vervolgt. Deze groep bestaat uit 24 muzikanten en zorgt voor gezelligheid en een goede ambiance. Vervolgens treden de Reckheimer Musikanten uit Rekem (Belgisch Limburg) op. Zij brengen een gevarieerd programma met zang en accordeon.

Het Lenteconcert in MFC de Koppellinck aan de Kloosterstraat 4 duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Repetitie

De zaterdag voorafgaand aan het Lenteconcert houdt blaaskapel De Pompzwengels een repetitiedag met de muzikaal leider van de bekende blaaskapel De Drie Donken uit Den Dungen, José van de Koevering, om de laatste puntjes op de i te zetten. Die avond treden De Pompzwengels in Lennisheuvel op tijdens het 40-jarig jubileum van blaaskapel Die Fürstenwälder Musikanten uit Liempde. Meer informatie over de kapel is te vinden op www.pompzwengels.nl.

De Pompzwengels op het eerste internationale Lenteconcert in 2017

Foto's:


0