NL.doet in de Moerkoal

MIDDELRODE – Afgelopen weekend was het weer NL.doet. Wist je dat er bijna 10.000 klussen in Nederland werden opgepakt door vrijwilligers? Een ervan was bij de Moerkoal in Middelrode.

Samen met vrijwilligers van de Moerkoal en een team van de Rabobank Hart van De Meierij zijn er enkele klussen opgepakt, waar de vrijwilligers van het dorpshuis normaal niet aan toekomen. Rabobank heeft geen kantoren meer in Berlicum en Middelrode, maar wil toch graag haar steentje bijdragen aan de gemeenschap en doet dat onder andere op deze manier.
Zo hebben de deelnemers er met z’n allen voor gezorgd dat de Moerkoal weer helemaal klaar is voor de zomer.
Uiteraard hebben ze het nuttige met het aangename gecombineerd: Eerst binnen en buiten de volgende klussen geklaard, buitenramen gewassen, boeiboorden schoongemaakt, dak schoongemaakt, voorterras en banken schoongemaakt en geveegd, rode muren binnen bijgestipt en de roosters in de judozaal vervangen. Daarna voor de inwendige mens gezorgd.

Foto's:


0