Aanmelden Geffense zeskamp

GEFFEN – De Geffense Zeskamp wordt op zaterdag 7 juli van 10:00u tot 16:30 uur gehouden. Het is tijd om met jouw team deze uitdaging aan te gaan. Dat kan op het K.P.J. terrein bij het sportpark “De Biescamp”. De sportieve dag zal eindigen met een gezellige feestavond samen met DiscoVision en optredens van Pap & Pudding. Iedereen is de gehele dag van harte welkom!

Om de strijd eerlijk te laten verlopen worden de teams verdeeld in 3 poules. Poule 1 bestaat uit jeugdteams vanaf 5 tot en met 10 jaar (gratis). Jeugdteams vanaf 10 tot en met 15 jaar (gratis) worden ingedeeld in poule 2. Poule 3 tenslotte bevant de jeugd/volwassenen vanaf 16 jaar. Voor hen is het inschrijfgeld 20 euro. Het inschrijfgeld kan betaald worden bij aankomst.

Teams kunnen zich inschrijven tot en met 1 juli 2018 door de onderstaande gegevens in te leveren op één van de onderstaande adressen. Gert Kappen, Veldstraat 19 Geffen of zeskampgeffen@hotmail.com. Het gaat om de naam van het team en de naam, het adres, het telefoonnummer en het e-mail-adres van de contactpersoon. Ook dien je aan te geven in welke poule je team valt.

Foto's:


0