Bernhoven loopt warm: actief werken aan je gezondheid

UDEN – Op woensdag 13 juni vindt traditiegetrouw ‘Bernhoven loopt warm’ plaats. Dit sportieve evenement start om 19.00 uur bij de entree van Bernhoven. U kunt kiezen om vijf of tien kilometer te rennen of te wandelen door de prachtige omgeving van De Maashorst.

Al voor dat Bernhoven definitief haar deuren in Uden opende vond de eerste editie van het loopevenement in de omgeving van het ziekenhuis -dat toen nog in aanbouw was- plaats. Inmiddels behoort ‘Bernhoven loopt warm’ tot de gevestigde tradities van Uden.
Het ziekenhuis organiseert dit sportieve evenement in samenwerking met atletiekvereniging De Keien en de Lions Uden/Veghel. ‘Bernhoven loopt warm’ past helemaal bij de visie van het ziekenhuis op een gezonde leefstijl. En wie liever wandelt dan rent kan ook gewoon meedoen. Deelnemers kunnen kiezen tussen 5 en 10 kilometer individueel. Inschrijven kost voor volwassenen €10,00. Kinderen tussen 12 – 16 jaar betalen € 5,00.
Bedrijven kunnen met een team meedoen. Een team bestaat uit minimaal vier personen. Een team betaalt € 100,- inschrijfgeld. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl. Ook op de dag zelf is inschrijven tot 18.45 uur mogelijk bij de ingang van Bernhoven. Wie ervoor kiest om zich op de avond zelf als deelnemer aan te melden wordt verzocht dan contant te betalen. De opbrengst van ‘Bernhoven loopt warm’ komt ten goede aan de Vrienden van Bernhoven..

Foto's:


0