Bezinning en ontmoeting over humor

SINT-MICHIELSGESTEL – Iedereen kent ongetwijfeld die grappige, kleine tekeningentjes met ‘liefde is….’.Ze bevatten eindeloos veel korte kernachtige uitspraken over hoe je liefde kunt uiten of beleven. Ze doen je glimlachen en soms ontroeren. Humor is ook een gevoel in vele verschijningvormen. Het is vaak het onderwerp van cartoons en cabaret. Humor zorgt voor luchtigheid, het is de uitlaatklep voor emoties en een ideale manier om stoom af te blazen.

Humor is persoonsgebonden: een grap die de een doet (glim)lachen, vindt de ander ongepast. Humor is menigmaal een lach in een traan. En zo is er nog veel meer over humor te zeggen.
Daarom nodigt Bezinning en Ontmoeting u uit voor een bijeenkomst rond dit thema. Ontdek dat humor niet hetzelfde is als zomaar lachen, gieren, brullen. Wilt u zich met de groep door middel van verhalen, liederen en gebeden bezinnen op wat humor voor uzelf betekent? Kom dan op vrijdag 25 mei om 19.30 uur naar Ontmoetingscentrum De Huif, Hortensiastraat 2, Sint-Michielsgestel. Na afloop is er tijd voor een praatje, koffie en thee. Iedereen is welkom. Voor informatie: Rinus van Heijden tel 0735512127 of Riny de Wilde tel 0735513431

Foto's:


0