Grote inzamelactie oud metaal door Harmonie Wilhelmina

DEN DUNGEN – Eind april heeft Harmonie Wilhelmina haar 100-jarige jubileum gevierd. Het was een geweldig feest in de Jacobahallen. Uit de vele leuke reacties die de Harmonie heeft ontvangen spreekt waardering en lof. De festiviteiten zijn mede mogelijk gemaakt door het oud ijzer dat u de afgelopen jaren heeft gedoneerd. Hiervoor dankt de harmonie alle mensen uit Den Dungen, Maaskantje en heel Sint-Michielsgestel!

Het feest is geweest maar Wilhelmina gaat voorlopig door met het inzamelen van oud ijzer. Zaterdag 26 mei is de zesde grote inzamelactie. Vrijwilligers komen de spullen die dag zelf bij u ophalen. Het is fijn als u van te voren via de mail of telefonisch de spullen aanmeldt, zodat de vrijwilligers u zeker niet vergeten. Dat kan via oudijzer@wilhelminadendungen.nl of 06 49 37 84 47. Een vel papier met daarop de tekst ‘oud ijzer’ voor het raam plaatsen is ook mogelijk.

Ook via aparte afspraak

Twee keer per jaar organiseert Harmonie Wilhelmina een grote inzamelactie waarbij vrijwilligers in één dag door het hele dorp rijden en al het oud ijzer ophalen. De eerste vijf inzamelacties waren een groot succes. Maar ook ná de grote inzamelactie kunt u gewoon uw oude metalen blijven aanbieden! Daar maakt de harmonie dan een aparte afspraak voor. Ook dan kunt u het bovengenoemde mailadres en telefoonnummer gebruiken.

Vergunning

Voor het inzamelen heeft Harmonie Wilhelmina een vergunning van de gemeente Sint-Michielsgestel gekregen. Mede vanwege de voorwaarden daarbij kunnen geen koelkasten, diepvriezers of televisies worden opgehaald. Tot slot het verzoek om geen oud ijzer aan straat te leggen. Tijdens de vorige oud ijzer actie waren de spullen al verdwenen voordat de Harmonie langs was geweest.

Foto's:


0