Summer Breeze 2018

LOOSBROEK – De organisatie achter het succesvolle Summer Breeze is volop bezig met alweer de zevende editie van dit spetterende beachvolley event. Het sportevenement vindt plaats op zaterdag 23 juni bij Sportpark De Hoef in Loosbroek. Vorig jaar was al een groot succes, maar dit jaar wordt het allemaal nóg even wat groter, lekkerder, en harder!

Natuurlijk gaan wij er vanuit dat we ook dit jaar weer een fantastisch aantal teams op de been weten te brengen. Summer Breeze is het dagje uit dat je samen met je vrienden of vriendinnen doorbrengt. Overdag staat in het teken van beachvolley wedstrijden in een groot aantal heren- en damespoules. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om je maag te vullen én kun je de de hele dag geniet van de zwoele zomerbeats van onze deejays. Uiteraard is er weer een knallende afterparty met voldoende ruimte voor nog een drankje en een dansje, waarvoor we onder meer De Buren Van De Brandweer en Jailhouse Jimmy hebben weten te strikken.

Extra tip om je vrienden over te halen; er hoeft niemand te Bobben! Voor iedereen bestaat namelijk de mogelijkheid om je op te laten halen en – nog belangrijker – zich naar huis te laten brengen met de bus! Zodoende hoef je jezelf geen zorgen te maken over zand in je auto; deelnemers mogen zoals elk jaar gebruik maken van de gratis Pick-up & Drop-off Service. Daarnaast beschikken we over goede sanitaire faciliteiten en is er voor iedereen de mogelijkheid om te douchen, op te frissen of om je vetkuif te fohnen.

Schrijf je nu in

Zin in een sportieve, maar vooral gezellige dag? Genieten in de stralende zon van een koud biertje, wijntje of een Corona? Regel dan 4 tot 6 deelnemers van 15 jaar of ouder en schrijf je in voor Summer Breeze Loosbroek. Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.summerbreezeloosbroek.nl of bekijk de Facebook.

Foto's:


0