29 mei 2018

Wees & Witlox Parket: Voortaan in Geffen en Zaltbommel

Het zijn twee vakmensen van huis uit, die daarnaast ook nog eens de drijvende krachten zijn achter hun veelzijdige ambachtelijke bedrijf. Jury van Wees en Marco Witlox, al ruim dertig jaar voorzien ze zowat geheel Nederland van de meest exclusieve vloeren. Van parket tot aan PVC- vloeren en alles wat daar tussen zit. In 2004 werd in Zaltbommel hun showroom geopend van waaruit de klant nog beter kon worden geadviseerd. “Alles kan, onmogelijkheden bestaan in feite niet”, lacht Jury.

Vloer schuren
Het professioneel schuren en aflakken van bestaande vloeren is daar een mooi voorbeeld van. Marco Witlox: “Wij willen ook heel graag na een aantal jaren die service verlenen die een vloer nodig heeft. Vandaar deze bijna vanzelfsprekende keuze”. Marco en Jury hebben vanaf dag één een soort van vanzelfsprekende rolverdeling. Marco is altijd ‘onderweg voor het leggen van de vloeren en alles wat daarbij komt. Jury doet de showroom, het voortraject. Het contact met de klant, de verkoop, het opmeten en de planning. Een rolverdeling die precies bij de heren past. “Maar omgekeerd kan het ook hoor. Beiden zijn we in feite van de vloer”, zeggen ze bijna in koor.

Geffen-Zaltbommel
De showroom van W & W Parket is sinds 2004 gevestigd in Zaltbommel, langs de A2, afslag 17 (Van Voordepark 9/b Zaltbommel). Sinds kort staat het centrale magazijn in Geffen, de woonplaats van Jury en Marco. Vanuit Geffen wordt er in feite elke dag gestart met de werkzaamheden. “Handig, omdat we daar wonen, maar ook omdat ons klantenbestand in die driehoek (Den Bosch, Rosmalen, Nuland, Vinkel en Geffen) steeds groter werd”, zegt Marco.

Veelzijdigheid.
Het is mooi om aan te horen wat voor ontwikkelingen een bedrijf doormaakt. Zeker bij W&W Parket waar de progressie er aan alle kanten van afspat. Vooral het enthousiasme, wanneer het gesprek gaat over hun ‘stokpaardje’, straalt er vanaf. Naast hun vloerenspecialisatie verzorgen zij het schuren en aflakken van alle vloeren. De ‘traprenovatie’ die al jaren in hun programma te vinden is, heeft betreffende uitvoering en mogelijkheden een enorme uitbreiding ondergaan. Alle werkzaamheden en hun exclusieve vakwerk is te vinden op hun website. En natuurlijk is een telefoontje voldoende voor het maken van een afspraak.

W & W Parket – Van Voordepark 9/b – 5301 KP Zaltbommel – +31 (0) 418 540 084
Mail adres: info@sfeervollevloeren.nl Website: www.sfeervollevloeren.nl

houten vloeren

Foto's:


h