Allereerste winkel in nieuwe centrum Rosmalen opent de deuren: La Vittoria!

Nieuwe vestiging voor La Vittoria IJs & Chocolade

ROSMALEN – Rosmalen kan zich opmaken voor de opening van de allereerste winkel in het nieuwe dorpscentrum. Op vrijdag 29 juni opent La Vittoria IJs & Chocolade aan de Dorpsstraat de deuren. Het is de tweede vestiging voor eigenaar Ramon Wientjens. In Drunen is La Vittoria al jaren een begrip.

Wientjens is al 23 jaar ambachtelijke ijsbereider. De Drunenaar kreeg het horecavak met de paplepel ingegoten. Zijn ouders runden jarenlang een cafetaria in Drunen en een horecagroothandel. Het ijs bereiden leerde de ondernemer van de befaamde Italiaanse familie D’Arcie. Hij nam later ook hun ijssalon in Waalwijk over en opende al snel een tweede zaak in Drunen. Intussen is de Waalwijkse ijssalon verkocht en richt La Vittoria zich op Rosmalen.

Ambachtelijke bereiding

Het succes van La Vittoria dankt Wientjens aan de authentieke receptuur en ambachtelijke bereidingswijze met uitsluitend verse ingrediënten. “Ik heb geleerd dat tijdens het bereidingsproces kwaliteit en vakmanschap altijd voorop moeten staan. In drukke tijden sta ik hiervoor om 5 of 6 uur ’s ochtend al bij de groenteboer, zodat ik voordat mijn zaak opengaat alle ijssmaken met vers fruit kan bereiden. We werken alleen met de allerbeste, natuurlijke ingrediënten waardoor we de originele smaak van het recept kunnen garanderen. En dat proef je!”

Feest voor heel Rosmalen

Wientjens is vereerd dat hij de eerste winkelier in het nieuwe centrum van Rosmalen is. “Inwoners hebben meer dan 20 jaar moeten wachten op een mooi nieuw centrum. Eindelijk gaat de eerste winkel open. En wat voor een! We hopen een extra beleving te geven aan het toch al zo mooie centrum, zodat Rosmalenaren een extra doel hebben om ’s avonds nog een ommetje te maken en een lekker ijsje te komen eten. Om dit heugelijke feit met heel Rosmalen te vieren, geven we elke klant op de openingsdag de tweede bol ijs gratis”, aldus Wientjens.

Chocolade-cadeaus op maat
Bij La Vittoria kunt u ijs direct nuttigen in de salon of laten inpakken en meenemen. Naast ijs verkoopt La Vittoria ook meer dan 30 soorten bonbons en de beste kwaliteit chocolade van Visser. Verder maakt La Vittoria chocolade-cadeaus op maat. De ijssalon is dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 10:00 en 21:00 uur. En op zondag tussen 12:00 en 21:00 uur.