Beachvolleybaltoernooi Den Dungen

DEN DUNGEN – Volleybalvereniging HLB / Van Daal is vol in de voorbereiding voor het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi op zaterdag 23 juni in Den Dungen.

Het aantal aanmeldingen stijgt dit jaar weer naar een recordniveau! Meer dan 50 teams verdeeld over vier verschillende niveau’s doen een gooi naar de titel om zich te kronen tot kampioen van het HLB / Van Daal DS beachvolleybaltoernooi 2018.

Het toernooi vind plaats langs de manege Sint Jacobus aan de Hooidonksestraat 11 in Den Dungen. Hier worden maar liefst negen beachvolleybalvelden opgebouwd. Vanaf 10:00 uur klinkt het fluitsignaal voor de eerste wedstrijden. Het terrein is de gehele dag openbaar toegankelijk voor iedereen die een spannende pot beachvolleybal wil aanschouwen. Daarnaast is iedereen welkom de dag met ons af te sluiten, vanaf 20:30 uur vind de prijsuitreiking plaats in de feesttent.

Foto's:


0