Weekend vol muziek, verhalen en humor

HEESWIJK-DINTHER – Meezingen, dansen en genieten met Nick& Simon, dat kan op vrijdagavond 15 juni in Natuurtheater de Kersouwe. Een dag later onderga je een muzikale en cabareteske beleving in de openlucht als de Vlaamse cabaretbroers Kommil Foo voor een hilarische avond zorgen.

15 juni, Nick&Simon, aanvang 21.00 uur, entree €33,- (excl. 1,50 serv.kosten).
16 juni Kommil Foo, aanvang 21.00 uur, entree €23,-(excl. 1,50 serv.kosten).
Kaarten te bestellen op www.kersouwe.nl.

Nick & Simon
Nick Schilder en Simon Keizer – beter bekend als Nick & Simon – komen naar de Kersouwe! Met hun zevende studio album op zak is er een perfecte gelegenheid om dit gloednieuwe werk voor te stellen, met uiteraard de bijbehorende anekdotes. Meer dan ooit tevoren zullen zij de verhalen hierachter prijs geven. Nick & Simon zouden Nick & Simon niet zijn als ze hun grote hits niet zouden spelen, dus ook deze komen uitgebreid aan bod.
15 juni, Nick&Simon, aanvang 21.00 uur, entree €33,- (excl. 1,50 serv.kosten).
Kommil Foo
Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karaktervolle stemmen: meer hebben de Vlaamse cabaretbroers Mich en Raf Walschaerts – beter bekend als Kommil Foo- niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. De meest pakkende songs en verhalen uit het ondertussen dertigjarige repertoire!
Wereldberoemd in Vlaanderen met hun hilarisch-ontroerende stijl. Verheug je op klassiekers als Ruimtevaarder, Madrid, De Volgende, Kom hier dat ik u draag…
Kommil Foo op zijn best, dit keer in Heeswijk Dinther!
16 juni Kommil Foo, aanvang 21.00 uur, entree €23,-(excl. 1,50 serv.kosten).

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kersouwe.nl

Foto's:


0