‘Efkus Wa Anders’ terug in de tijd

Lokaal 7 brengt elke zondagmorgen het actualiteitenprogramma “Efkus wa Anders”. Dit luchtige actualiteitenprogramma wordt gepresenteerd door Bert van Druenen en Ton Mathijssen. Verschillende lokale onderwerpen en wist-je-datjes worden elke week behandeld. De radiomakers genieten de komende weken van een in hun ogen welverdiende vakantie. Vanaf 26 augustus is dit luchtige actualiteitenprogramma weer wekelijks te beluisteren op de radio.

In die tussentijd gaat “Efkus wa Anders” terug in de tijd. Wekelijks kunt U luisteren naar fragmenten van uitzendingen uit de afgelopen jaren. Denk onder andere nog eens aan de afbraak van de kerk in Berlicum, de nieuwe dorpsdichter, mini Gestel, het museum dovenonderwijs, de fusie van SCI en voetbalvereniging St-Michielsgestel en de trouwlocaties die onze gemeente kent.

Kortom een mooie compilatie van vele bijzondere momenten. Uw evenement onder de aandacht brengen? mail: nieuws@lokaal7.nl. Nieuwsgierig? “Efkus Wa Anders” is elke zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij lokaal 7 (ether FM 107.4 / kabel 87.5 of digitaal via lokaal7.nl of lokaal 7 app. Dit programma is altijd terug te beluisteren via www.lokaal7.nl , zie: uitzending gemist.

Muzikale Koffie elke zondagochtend tussen 9 en 10 uur

Muzikale Koffie is een programma dat iedere zondagochtend te horen is tussen 09:00 en 10:00 uur. De presentatie en techniek is in handen van Beau van de Groenendaal en sinds 2008 is Muzikale Koffie al te horen bij Lokaal 7 FM.
De muziekkeuze is erg breed. Zo is er regelmatig Nederlandstalige muziek te horen, maar ook voldoende aandacht voor andere talen zoals Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.
Er zijn enkele vaste items die iedere week terug komen zoals de verjaardagskalender, die plaat hebben we lang niet meer gehoord !, de oude krakende plaat en de Duitse plaat.
Mocht u ook een verjaardag willen doorgeven voor op de radio, stuur dan een e-mail naar muzikalekoffie@lokaal7.nl. Als het een week van te voren wordt doorgegeven, dan wordt het meegenomen in het programma!

Technici gezocht

Lokaal 7 zoekt personen die radiomakers technisch ondersteunen tijdens hun uitzending. Het bedienen van het mengpaneel, uitzoeken van muzieknummers en het in beeld brengen van presentatoren behoren tot dit takenpakket. Verder is de omroep op zoek naar personen die een locatie-uitzending in beeld kunnen brengen. Heb jij enige affiniteit met filmen reageer dan. Heb je geen technische kennis? Reageer dan toch!
Wij brengen je de benodigde kennis bij, zodat je snel aan de slag kan met onze apparatuur. Mail naar radio@lokaal7.nl.