Het dak eraf met de Pop aan de Parade-programmering

’s-HERTOGENBOSCH – De Pop aan de Parade-programmering van Theater aan de Parade staat ook in theaterseizoen 2018-2019 weer als een huis. Van Nederlandstalige en Engelstalige meezingers tot nationale en internationale grootheden. Met deze theaterconcerten gaat het dak er ongetwijfeld af!

Een aantal toppers van Nederlandse bodem zet in het komende theaterseizoen de zaal op zijn kop in Theater aan de Parade. Leo Blokhuis en Roel van Velzen trappen het theaterseizoen op 1 september af met de successhow ‘QUEEN – A Night at the Theatre’. Hierin onderzoeken de muziekvrienden de betekenis van de Engelse rockgroep Queen voor de popmuziek en voor henzelf. Maar ook Racoon, Miss Montreal, de 3JS, Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom, Danny Vera, Lisa Lois en René Froger zijn van de partij. René Froger trapt zijn theatertour zelfs af in Theater aan de Parade op 22 oktober. Met ‘Favourites in Concert’ viert hij dat hij inmiddels al 30 jaar aan de top staat. Dat wordt een avond genieten van gevoelige ballads, swingende nummers en onvervalste meezingers!

Niet van origineel te onderscheiden

Ook de beste tribute bands komen in het nieuwe theaterseizoen naar Den Bosch. Na het succes van vorig jaar komt The Dire Straits Experience, waar ook voormalig Dire Straits-lid Chris White onderdeel van uitmaakt, terug! Daarnaast brengen de Dutch Eagles, die tot ver buiten de Nederlandse landsgrens de ultieme vertolkers zijn van de authentieke Eagles muziek, de show ‘Fly like an Eagle’. Deze avond worden grote hits en minder bekende nummers van de Eagles en tijdgenoten met weergaloze precisie opgevoerd. Verder zet het in 1994 opgerichte Pink Project, één van de beste Pink Floyd tribute bands, de Pleinzaal op zijn kop met de sensationele show ‘Pink Floyd’s Anniversary Show’.

Voetjes van de vloer

Naast de show van Pink Project zal er nog een aantal staconcerten plaatsvinden. Zo zal De Dijk in de Orangerie een knallend optreden geven. Met een unieke combinatie van Nederlandstalige teksten en invloeden uit verschillende muziekstijlen weten de mannen van De Dijk nog steeds te boeien en volle zalen te trekken. De heren van Rowwen Hèze wachten ondertussen geduldig tot ‘Heel Holland Limburgs lult’ en zullen er in de tussentijd voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan in de Pleinzaal. Lekker hossen en meebrullen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’ en op het eind van de avond voldaan naar huis!
Voor het gehele programma en kaarten: theateraandeparade.nl

De voetjes van de vloer met Rowwen Hèze
Fotograaf: Marcel Hakvoort

Foto's:


0