Open middag excursies ActieradiusPlus

DEN BOSCH – ActieradiusPlus, voortgekomen uit EduActief50Plus, organiseert dagexcursies voor (vitale) 50-plussers, mannen en vrouwen uit Den Bosch en wijde omgeving. Het excursieprogramma start weer in september 2018 en eindigt begin mei 2019.

Op dit moment zijn er 11 groepen van maximaal 25 deelnemers per groep. Alle groepen hebben ieder een verrassend en veelzijdig programma van 7 excursies. Afwisselend dichtbij en verder weg, in Nederland, soms in België of Duitsland. Je tekent in voor het hele programma ofwel alle 7 excursiedagen. Iedere groep heeft een eigen vaste excursiedag; dinsdag, woensdag of donderdag.

Informatiemiddag

Op vrijdagmiddag 13 juli is er gelegenheid om in cultureel centrum In De Roos, Zuiderparkweg 282, Den Bosch, informatie te krijgen, kennis te maken en in te schrijven! De bijeenkomst is van 15.00-16.30 uur, de zaal is open vanaf 14.30 uur.
Met een vaste groep op stap, een of twee bestemmingen op één dag en een grote diversiteit in het programma-aanbod! Met een koffiemoment en een lunch erbij wordt de groep vaak een gezellige vriendengroep. Zeker, omdat je met je eigen groep ieder jaar door kunt gaan, met elke keer een nieuw, uitdagend programma.
Een veel gehoorde opmerking: “ Met ActieradiusPlus kom je op plekken waar je zelf nooit zou komen”.
Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met Joep Dingemans: tel. 073-5034952 / 06-53858313, mail naar info@actieradius.nl of kom naar de informatiemiddag. Om ervoor te zorgen dat er genoeg plaatsen zijn voor wie zich wil inschrijven bij ActieradiusPlus zal er in september, bij voldoende belangstelling, een twaalfde groep op woensdag gestart worden.
Voor meer informatie zie www.actieradiusplus.nl

Station Guillemins in Luik, een van de bestemmingen van ActieradiusPlus

Foto's:


0