14 juli 2018

Starten met hardlopen

OSS – Beginnen met hardlopen. Veel mensen willen het graag, maar vinden het lastig om die eerste stap alleen te zetten. De cursus ‘Start met Hardlopen’ biedt een oplossing. Want in deze cursus ga je met een hele groep van start én je krijgt de juiste begeleiding van ervaren en deskundige trainers. Zij helpen je op een leuke en verantwoorde manier jouw hardloopdoel te bereiken. De cursus start op zaterdag 8 september.

Na 12 weken kun je 30 minuten onafgebroken en ontspannen hardlopen in je eigen tempo. Iedereen kan meedoen; jong en oud, totaal ongetraind of beginner. De trainers leren je de juiste loophouding- en techniek en besteden ook aandacht aan spierversterking en uithoudingsvermogen. Bovendien krijg je handige tips over blessurepreventie en voeding. Samen werk je toe naar jouw hardloopdoel, op basis van je eigen trainingsschema.
De cursus wordt gegeven op zaterdagochtend van 09:00 tot 10:30 uur op de atletiekbaan van AV Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss en start bij minimaal 15 aanmeldingen op zaterdag 8 september. De kosten voor deelname bedragen 50 euro. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar startmethardlopen@avoss78.nl, onder vermelding van naam, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Pansier: 06-46962170.

Foto's:


0