Zomerexpositie in het Kruithuis

DEN BOSCH – In de zomerexpositie in het Kruithuis toont een viertal kunstenaars in de benedenring hun werk. Zoals Janika Szilvasi, die met gerecycled metaal diverse beelden maakt, zoals wilde dieren uit Afrika. Kunstenares Van de Ven maakt schilderijen. Sfeer en emotie zijn bepalende factoren in haar werk. Kunst is voor haar een dwingende behoefte, een stuwende kracht. Ineke van Engelen maakt composities die de weerslag zijn van een tactiele vindtocht en een spel van de zintuigen. Onder de noemer Verscheurd, verschuurd en verknipt laat ook Bettine Uhe divers verhalend werk zien. Verder werk van Kunstenaars Overleg Vught (KOV) en een kleine reprise van Verloren, Herboren.

De opening van de Zomerexpositie is zondag 8 juli om 15.00 uur. De expositie is vervolgens nog te zien t/m zondag 5 augustus 2018. Entree tijdens de opening is vrij. Reguliere entree € 3,50. Het Kruithuis is gevestigd aan de Citadellaan 7 te ’s-Hertogenbosch en is geopend van woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.stokpunt.nl.