29 augustus 2018

FC Den Bosch huurt Amine Khammas

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Amine Khammas. De vleugelverdediger komt op huurbasis over van KRC Genk, een club die uitkomt in de Jupiler Pro League, het hoogste niveau van de Belgische voetbalcompetitie. Khammas sluit per direct aan bij de Bossche selectie.

Amine Khammas is geboren op 6 april 1999 in Rumst (België). De verdediger doorliep een groot gedeelte van de jeugdopleiding van KRC Genk. In het seizoen 2017-2018 maakte hij de overstap naar het eerste elftal en maakte zijn debuut op 27 juli 2017 in een duel met Waasland-Beveren. In totaal kwam hij tot op heden in competitieverband dertien keer in actie voor de hoofdmacht van KRC Genk.

Khammas kijkt er naar uit om aan de slag te gaan bij FC Den Bosch: “Ik ben blij dat ik de overstap naar FC Den Bosch heb gemaakt. FC Den Bosch is een club die de weg omhoog heeft ingezet en ik lever daar graag mijn bijdrage aan. De eerste dagen in Stadion De Vliert zijn goed verlopen. Ik werd goed ontvangen door mijn nieuwe teamgenoten en ik kijk er naar uit om mijn eerste minuten te mogen maken voor FC Den Bosch.”

Paul van der Kraan over het aantrekken van Amine Khammas: “Amine is een speler met veel potentie en we gaan graag samen de uitdaging aan om zijn ontwikkeling zo goed mogelijk te begeleiden . Met zijn aanvallende manier van spelen past hij prima bij de speelstijl die FC Den Bosch voor ogen heeft. We zijn dan ook blij dat hij de Bossche ploeg komt versterken.”