Hakim op z’n best in Natuurtheater de Kersouwe

HEESWIJK – Hakim op z’n best is een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Zo ook op woensdag 15 augustus, aanvang 15.00 uur. Entree €5,-. Kaarten te bestellen op www.kersouwe.nl

Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of’picknick-perikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best is alles mogelijk.

Hakim Traïdi

Hakim is een Nederlands Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.
Kijk voor meer informatie op www.kersouwe.nl.

Foto's:


0