Oktober wordt Rocktober bij Lokaal7

Voor de liefhebbers van rockmuziek in al zijn verschijningsvormen wordt oktober 2018 een bijzondere maand. Lokaal7 FM zal dan op een tweetal donderdagavonden in een marathonuitzending een heuse Rock TOP 100 gaan presenteren. Het goede nieuws is dat JIJ, de luisteraar, kunt mee bepalen hoe die Rock TOP 100 eruit komt te zien.

Wij nemen de definitie van Rock muziek heel ruim: Hardrock, Heavy metal, Black/Death metal, Progressive rock/metal, Southern rock, Rock ‘n Roll, Indie rock, Symfonische rock, Country rock, Punkrock, J-Rock, enz. enz., als het maar Rock is…

Hoe kun je stemmen?

Ga naar onze website op www.lokaal7.nl naar het stemformulier voor de Rock TOP100 of stuur een mail naar rocktober@lokaal7.nl met de volgens jou 10 beste Rocknummers aller tijden. Let daarbij op de volgorde! De nummer 1 uit jouw lijstje krijgt namelijk 10 punten, de nummer 2 krijgt 9 punten enz. Van alle inzendingen zullen we de punten bij elkaar optellen en komen zo tot de Lokaal7 Rock TOP 100. Je kunt stemmen tot en met vrijdag 21 september 2018.

Wanneer wordt de Rock TOP 100 uitgezonden?

De Rock TOP 100 zal in oktober worden uitgezonden op een tweetal donderdagavonden in oktober, en wel op 4 en 18 oktober van 19:00 tot 24:00. Rock liefhebbers weten dat Lokaal7 op de donderdagavonden ruim baan geeft aan Rock muziek via programma’s als Night of the Progs en Rock of Ages. Dus nog meer reden om in Rocktober af te stemmen op Lokaal7 FM.

De presentatie is in handen van Bart Clement, Teus van de Kuijlen, Martin Nooijen en Stanley Portier.

Lokaal 7 is te beluisteren via FM 107,4 FM of via de kabel op 87,5 Mhz, internet:
www.lokaal7.nl en via uitzending gemist terug te beluisteren op elk gewenst moment.

Foto's:


0