Hippe Happen Festival en winkels van het centrum slaan handen ineen

ROSMALEN – Een volle drankkaart van het Hippe Happen Festival is dit jaar geld waard. Met een volle drankkaart kun je in het centrum van Rosmalen allerlei leuke kortingen krijgen. De actie is een samenwerking tussen het Hippe Happen Festival en Beleef Rosmalen (de organisatie die de winkeliers in Rosmalen vertegenwoordigd).

Paul Hazenberg, grondlegger van het Hippe Happen Festival legt uit: “Dit jaar wisten wij dat we vlak na de opening zaten van het nieuwe winkelgedeelte van ons mooie dorp. Wij vonden dat als organisatie een goede reden en een uitdaging om een samenwerking met de winkeliers te gaan zoeken. Het moest natuurlijk wél een ludieke actie zijn, want dat past bij ons.”

Flinke kortingen

Met een volle drankkaart kun je van verschillende acties in verschillende winkels profiteren. Zo zijn er bij besteding kortingen van 10%, 15%, 20% en zelfs 25%. Ook presentjes zoals een USB-stick en bakje salade worden cadeau gedaan. Bovendien maak je kans op verschillende waardebonnen en een make-over. “Een mooie gelegenheid om eens te komen kijken wat Rosmalen allemaal te bieden heeft”, vindt John Sars, voorzitter van Beleef Rosmalen. “Een bezoek aan Rosmalen is meer dan de moeite waard. Want naast het nieuwe gedeelte dat pas is geopend, zijn er veel winkels die er al jaren zitten.” Gooi dus je volle drankkaart van het Hippe Happen Festival niet weg!

Foto's:


0