Info-avond beleefSMG.nl voor clubs en organisaties

DEN DUNGEN – In juni is de nieuwe website www.beleefSMG.nl officieel door burgemeester Pommer gelanceerd. BeleefSMG omvat een activiteitenagenda, een cursusoverzicht en de gegevens van alle clubs en organisaties die relevant zijn voor alle inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel. Hiermee willen welzijnsinstelling Bint en de gemeente Sint-Michielsgestel bereiken dat activiteiten, workshops en cursussen in de gemeente overzichtelijk op één plek staan. En dat inwoners gemakkelijk en laagdrempelig de juiste club of organisatie kunnen vinden.

Voor clubs en/of organisaties is het belangrijk om goed vindbaar te zijn. Voor zowel de bereikbaarheid als de bekendheid van hun activiteiten. Maar wat kan men met deze website?
Clubs en organisaties kunnen, zoals in een gemeentegids, relevante (contact-)gegevens met eigen logo invoeren en daardoor gemakkelijker vindbaar en bereikbaar zijn voor de inwoners.
Met de activiteitenagenda en cursusoverzicht kan men alle activiteiten en cursussen in een mooi overzichtelijk en chronologisch overzicht plaatsen en kan er gebruikgemaakt worden van inschrijfformulieren. Elke club of organisatie kan gratis een account aanmaken en daarmee de gegevens, activiteiten en inschrijvingen beheren.

Interactief, maandagenda in de krant en per mail

Alle informatie van zowel de club of organisatie, de activiteiten en cursussen kunnen via de sociale media gedeeld worden. Iedere maand wordt een overzicht van de belangrijkste activiteiten geplaatst in een zogenaamde ‘Maandagenda’ in De Brug en per mail verzonden aan een mailgroep van geïnteresseerden.

Info-avond op 26 september

Bent u of uw club/organisatie geïnteresseerd? Kijk dan op www.beleefSMG.nl
Op woensdag 26 september om 19.30 uur in De Litserborg in Den Dungen organiseren we een informatieavond voor clubs en organisaties. Op deze avond doorlopen we de website en leggen we uit hoe u met deze website kunt werken. Iedereen is van harte welkom!

Foto's:


0