Lokaal 7 op locatie bij Samenloop voor Hoop

Dit weekend 15 en 16 september is er de Samenloop voor Hoop in Sint-Michielsgestel. Tijdens deze Samenloop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies. Het evenement vindt plaats op het Meanderplein bij het gemeentehuis!
Lokaal 7 is daarbij en zal dat weekend een uitzending gaan verzorgen. Er zal een mobiele studio worden opgezet om vanuit daar de uitzending te gaan maken. Niet alleen is de uitzending te horen maar via camera en webcams wordt het ook in beeld gebracht.

Wat is er te horen en te zien dat weekend? Er worden reportages en sfeerimpressies gemaakt met onder andere de deelnemers, de organisatie en welke acties er worden gedaan door allerlei vrijwilligers en nog veel meer… Er is een groot podium waar diverse optredens gaan plaats vinden. Ook dat zullen we laten horen en zullen regelmatig overschakelen naar het podiumgebeuren.

Samenloop voor Hoop heeft altijd drie vaste ceremonies
De Openingsronde met de eregasten. Onder warme aanmoedigingen van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten ze zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.
De Kaarsenceremonie. ’s Avonds verlichten kaarsen zakken met persoonlijke boodschappen op het parcours. En met een speciale ceremonie worden de dierbaren herdacht, geven steun aan elkaar en vieren dat mensen kanker hebben overwonnen.
De Slotceremonie. Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

De weekendprogrammering is uiteraard wat aangepast. Zo ook de Zinderende Zaterdag, echter de programmamakers daarvan zijn dan zeker wel vanaf locatie te horen! Wat de programma’s voor de zondag betreft “Efkus wa Anders” is die dag live van locatie te horen van 10.00 uur tot 12.00 uur gepresenteerd door Bert van Drunen en Ton Mathijssen. Het programma “Brabants uur”, “Weekend Vitamine” en “Sentimental Journey” komen die dag te vervallen.

Lokaal 7 wil door zijn bijdrage het weekend van Samenloop voor Hoop tot een groot succes maken waar iedereen van harte welkom is.

De uitzending is van zaterdag 12.00 uur tot 24.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur te volgen via de ether FM 107.4/kabel 87.5 of digitaal: www.lokaal7.nl of via de Tune In app.

Foto's:


0