Rosmalense diëtist wint Fitness Blog Award

ROSMALEN – Eveline van de Waterlaat is diëtist en toegepast psycholoog, op haar website blogt ze over afvallen en op gewicht blijven. Vorige maand werd zij genomineerd voor de Fitness Blog Award 2018. Afgelopen week kreeg ze te horen dat ze de grote winnaar is en met de award naar huis ging.

Eveline: ‘’Ik vind het bloggen heel leuk om te doen. Ik ben er in eerste instantie mee begonnen, omdat ik mijn kennis over afvallen en op gewicht blijven met anderen wilde delen. Het is mijn missie om vrouwen te helpen weer lekker in hun vel te zitten.’’

Naast haar blogs heeft ze daarom ook een boek geschreven ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’ waarin ze onder andere dieper ingaat op eetgedrag en de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven. Dit boek is in de boekhandels in Rosmalen te koop. Het publiek bepaalde via een online stemming welke blogger de winnaar werd van deze publieksprijs. Dat de Rosmalense diëtist met de award naar huis ging voelde als een kroon op haar werk. ‘’Met mijn blogs help ik mensen met afvallen en op gewicht blijven. Daar geniet ik van en dan is het extra leuk als dat ook enorm gewaardeerd wordt. Ik ga dan ook zeker door met bloggen over afvallen en op gewicht blijven.’’

Foto's:


0