Sprookjes in het Kabouterbos

ROSMALEN – Het Kabouterbos van SJV is zondagmiddag 30 september weer geopend! Alle kinderen t/m groep 4 zijn van harte welkom om, eventueel verkleed, naar de Oude Baan-Oost te komen. Dit is tegenover het crematorium in Rosmalen. Wandel samen met de kabouters langs een betoverende route door ons mooie bos met verschillende spellen en vele activiteiten.

Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, papa, mama, opa en oma mee! De kassa is geopend van 12.00 tot 14.30 uur. De route kan tot 15.30 uur gelopen worden, en de entree is € 3,- per kind (begeleiding mag gratis mee). Om te voorkomen dat het te druk wordt, hebben de kabouters de volgende indeling gemaakt:
12.00-12.30 uur: De Overlaet en De Borch (KC de Terp), De Vlieger en Jeroen Bosch; 12.45-13.15 uur: De Troubadour, De Hobbit, De Wittering, De Hoven en ’t Sparrenbos; 13.30-14.00 uur: D’n Krommenhoek, ’t Ven, De Groote Wielen, De Sprong en De Masten; 12.00-14.30 uur: Peuters.

Als het tijdstip niet zo goed uitkomt dan is het geen probleem om een ander uurtje te kiezen.
Daarnaast adviseren de kabouters u op de fiets te komen.

Foto's:


0