Vier de herfst met Berne abdijbier

HEESWIJK-DINTHER – Op de eerste dag van de herfst, 21 september, houdt Berne Abdijbier Vier het leven…Vier de herfst! Vooral de in juli geïntroduceerde Abt-generaal Quadrupel past enorm bij de herfst. De muziek gaat “back to the seventies” met evergreen-vinyl-singeltjes uit de 70’er jaren.

Het Proeflokaal van Berne Abdijbier, bij de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther, is normaal alleen overdag geopend. Maar deze avondopenstelling wordt gevierd in een gezellige herfstsfeer in de open lucht met vuurkorven, winterterras en feesttentjes.
Deze bijzondere avond start om 19 uur en eindigt om 23 uur op het adres Abdijstraat 51 Heeswijk-Dinther. De toegang is gratis. Vier het leven…Vier de herfst!

Terras tijdens Vier het leven (Foto: Jan Gabriels)

Foto's:


0