Boeken- en platenbeurs in Willibrordcentrum

HEESWIJK-DINTHER – In het Willibrordcentrum Heeswijk wordt op zondag 21 oktober een boeken- en platenbeurs gehouden. Een mooie kans om uw boekenverzameling uit te breiden of om zomaar een nieuw leesboek uit te zoeken.

Ook kookboeken, boeken voor kinderen en voor jongeren zijn verkrijgbaar. Een uiteenlopend aanbod aan veel verschillende soorten boeken dus en daarnaast ook een ruim aanbod aan lp’s, cd’s, singles en dvd’s. De beurs start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Het Willibrordcentrum vindt u naast de Heeswijkse kerk, Hoofdstraat 78. De toegang is € 2, inclusief een kopje koffie of thee.

Boeken of platen inleveren?

Heb jij thuis nog boeken of platen -lp’s en cd’s- waar je niets meer mee doet? Lever ze in! Zo komen niet meer gebruikte spullen weer aan een nieuwe eigenaar. Wil je wat inleveren? Neem dan contact op met bestuurslid Dirk van Esch via het nummer 06-20 03 15 90. De organisatie verhuurt overigens geen kraampjes.

Foto's:


0