Peter Ryan dinsdag te gast bij Rock’n’roll Greatest

Rock’n’roll Greatest is het oldies programma van Lokaal 7. Elke dinsdagavond tussen 19 en 21 uur wordt de clock op rock gezet, en herleven de tijden van Elvis Presley, Cliff Richard en Bill Haley.

Er worden nummers op verzoek gedraaid en vaste items zoals de Film Flashback en het Indorockblokje maken het programma tot één compleet geheel.

Enkele keren per jaar wordt de ontvangstruimte van Lokaal 7 omgebouwd tot live radiopodium. Drie weken geleden werd de twee uur durende radioshow gevuld met een radio-optreden van the Rocking Coasters. Het was helemaal te volgen via de radio én via de YouTube Live stream.

Ook aanstaande dinsdag 16 oktober is er een live optreden in Rock’n’roll Greatest. Dan zal de uit Venlo afkomstige Peter Ryan naar de studio van Lokaal 7 komen. Peter Ryan, is een allround zanger, die diverse muziekgenres vlekkeloos combineert in een stijl die enkel hij beheerst. Zo vertolkt hij Nederlandstalige feestmuziek, vervalt vervolgens in een lekkere dance-classic, waarna hij je betovert met een gevoelige ballad, en je dan weer laat swingen op een lekkere Rock’n’roll-klassieker.

Maar ook vertolkt Peter Ryan de vele grote hits van Elvis Presley. Want als er één ding steeds weer wordt gevraagd en verzocht bij zijn optredens dan zijn het toch wel Elvis’ klassiekers, mede omdat zijn stem veel aan die van Elvis doet denken. Het Demo–album van Peter Ryan is het album van de maand, bij Rock’n’roll Greatest, en dat betekent dat de hele maand oktober dit album in de spotlight staat bij Lokaal 7. Dat is dan ook meteen de reden dat Peter Ryan naar de studio komt.

Hij zal verschillende Elvis-songs ten gehore brengen aangevuld met enkele andere Rock’n’roll-klassiekers. Je kunt van het optreden meegenieten via www.lokaal7.nl via FM 107.4 en via de YouTube Livestream van Lokaal 7.

Rock’n’roll Greatest, elke dinsdagavond van 19 tot 21 uur, met Pascal van der Lee en Geert Ruijs

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de kabel op 87.5 Mhz, via de website www.lokaaal7.nl en via YouTube.

Foto's:


0