11 november 2018

Kafland: Prins Frank Schoones en Adjudant Ton Ketelaars

VINKEL-KAFLAND  -Op zaterdagavond 10 november 2018 omstreeks 22:11 uur zijn in Café zaal Den Driehoek in Vinkel de nieuwe heersers van Kafland 2019 gepresenteerd. Met de hulp van de lokale Geer en Goor werd de kersverse prins gevonden.

Frank d’n 2e

De 46-jarige rasechte Vinkelnaar Frank Schoones, alias “Prins Frank d’n 2e “, zal de scepter zwaaien in Kafland tijdens carnaval 2019. Hij wordt bijgestaan door Adjudant Ton Ketelaars. Beide zijn van oudsher bevriend en maken deel uit van vriendengroep en carnavalsvereniging “De Jeppers”. Nadat beide heren door hun vrouwen in sjieke pakken werden gehesen en toe werden gezongen, kon het duo officieel geïnstalleerd worden om leiding te geven aan alle Kaflanders.

Prins

Prins Frank d’n 2e is getrouwd met Bertina Schoones-van der Sluis. Samen hebben ze 4 kinderen : Teun (19) Britta (18) Derika (16) en Anika (13). Frank woont al zijn hele leven in Vinkel en is eigenaar van Schoones Caravan Transport B.V. gevestigd aan de Alanenweg op industrieterrein Danenhoef te Oss. Als hobby handbalt hij op de zondagmorgen en is hij vaste deelnemer aan de Truckrun van de Flierefluiters.

Adjudant

Tijdens zijn regeerperiode zal hij met hand en tand bijgestaan worden door Adjudant Ton. De 47-jarige geboren en getogen Vinkelnaar Ton Ketelaars is getrouwd met Rianne Ketelaars-Van der Linden en vader van 3 kinderen: Gijs (16), Dirk(14) en Suze (12). Het gezin huist aan de Nieuwe Kampen. Ton is werkzaam als brijvoerspecialist bij Firma Fransen Gerrits te Erp. Hobby’s zijn wielrennen en lezen .Daarnaast is hij leider bij JO15G bij Voetbal vereniging EVVC te Vinkel.

Slogan

Tijdens carnaval 2019 zullen “Prins Frank d’n 2e” en “Adjudant Ton” met een vrolijke noot de scepter zwaaien over carnaval vierend Vinkel. Hun slogan luidt dan ook : “Me un goei humeur, knalle wij de carnaval deur !”

 

Foto's:


W