Flitsende start voor Citygym Rosmalen

ROSMALEN – Het kan de Rosmalenaren nauwelijks ontgaan zijn. In een flits veranderde een leegstaand pand aan de Raadhuisstraat in een ultramoderne sportaccommodatie, namelijk Citygym Rosmalen, waar gewerkt wordt met het revolutionaire Milon concept. Dat betekent twee keer per week 35 minuten sporten op toestellen die individueel zijn ingesteld en onder professionele begeleiding. Afgelopen weekend is Citygym officieel open gegaan en de laatste weken hebben zich al 120 mensen aangemeld.

Door Mary van Erp

“Ik heb vorige week een proefles gedaan”, vertelt Alfred Helmink (63) die even binnenwandelt tijdens de Open Zondag. “En dat is heel goed bevallen. Het is een voordeel dat je kunt gaan wanneer het je uitkomt. En je bent met 35 minuten klaar.” Maran Hermans (39) en Nicky van Ast (35) hadden de komst van Citygym op Facebook zien staan. “Ik heb veel andere clubs gezien maar dit sprak me direct aan”, zegt Nicky die zojuist een rondje Milon heeft afgerond. “Ik ben meteen begonnen met tien keer bij Citygym in Den Bosch. En ik ben al 2 kilo afgevallen.”

De bereikbaarheid, de persoonlijke begeleiding en de vrijheid om te komen wanneer je wilt. Ook Maran ziet de voordelen. “En de sfeer en de muziek, helemaal ideaal. Ik heb nu drie sessies hier gedaan. Woensdag was het nog een bouwput. Ik moest over dingen heen stappen. En moet je nu kijken.” Stijlvol, gezellig, warm, zeggen reacties in het gastenboek. Laat dat maar aan eigenaren Gemmy en Jan Schellekens over. Met 35 jaar ervaring bij Tiga Health en Sport en bijna 4 jaar met Citygym in de Bossche Kerkstraat weten zij precies dat concept op sportgebied te bieden waar behoefte aan is. Hun dochter Valerie heeft de creativiteit en ondernemersgeest van het stel geërfd. Want zij is de nieuwe clubmanager in Rosmalen. Samen met twee personal trainers zorgt zij voor de dagelijkse begeleiding. Citygym vind je op Facebook. Bellen kan via 06 25583083 maar gewoon binnen lopen kan natuurlijk ook.

Foto's:


0