Foute glitterbingo in Den Durpsherd

BERLICUM – Den Durpsherd verzorgt op zaterdag 15 december een knotsgekke en vooral een hele foute glitterbingo. Na afloop is er een te gekke afterparty in de foyer. Het wordt een heerlijk avondje vol vermaak en hilariteit.

Bedrijfsleider Mark Verhoeven van Den Durpsherd: “We gaan drie rondes foute bingo spelen. De eerste ronde bestaan uit ‘gewone’ alledaagse vragen. De tweede ronde gaat over muziek en de derde ronde over bekende Nederlanders. Het wordt een hele gezellige avond met vrienden en familie. We gaan spelen en lachen onder het genot van een hapje en een drankje. Bovendien zijn er verschillende leuke prijzen te winnen die mogelijk zijn gemaakt door sponsoren en leveranciers van Den Durpsherd en ook door het gemeenschapshuis zelf. Tijdens de pauze wordt er nog een fout kerstoptreden van ‘ABBA’ gegeven…”. Deelnemers aan de foute bingo mogen verkleed komen (glitter of fout), maar dit is niet verplicht. De avond wordt gepresenteerd door Kim van Zoghel van ‘Hiephoi – Duizendpoot in belevenissen’.

Afterparty

Na afloop van de foute bingo is er een Afterparty in de foyer van Den Durpsherd. Vinyl Forty-Five zorgt dan voor de muziek. Vinyl Forty-Five legt de fijnste 45-toeren singles onder de gevoelige naald; de platentas is altijd goed gevuld met vele gouden hits van weleer! In een sfeervolle huiskamer setting kun je genieten van Early Evergreens, Rock & Roll, Disco & Dancing, Sensual Slowmotion, Dutch & Deutch en Guilty Grooves! Let the good times flow! Enjoy the show! Let’s party! De entreeprijs (12,50 euro) is inclusief hapjes en een consumptie. De avond begint om 20.00u. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.durpsherd.nl.

Foto's:


0